Polica privatnosti

Ne prikupljamo nikakve lične podatke.

Politika kolačića

Da bi ova web stranica ostala besplatna i radila što je moguće bolje, na vaš računar dodajemo kolačiće. Kolačići su male tekstualne datoteke koje ne prikupljaju vaše lične podatke, ali se mogu koristiti za pružanje personaliziranijeg web iskustva.

Kako koristimo kolačiće?

Ova web stranica koristi Googleove usluge oglašavanja i mjerenja prometa web stranica. U te svrhe, Google koristi kolačiće za bilježenje podataka poput URL-ova web stranica koje posjetite. Google koristi ove informacije za praćenje kako se web stranica koristi, postavljanje ciljanih reklama i izradu izvještaja o posjetama web stranici. Za više informacija o Googleovoj upotrebi podataka: Google Privatnost i uvjeti

Hoće li ova web stranica funkcionisati bez kolačića?

Da, ova web stranica funkcioniše bez kolačića, ali se reklame neće prikazivati. Prihod od reklama omogućava održavanje ove web stranice. Bez upotrebe kolačića dobivamo i manje podataka o posjetama našoj stranici, što podatke čini manje korisnima u poboljšanju i proširenju web stranice.

Kako da uklonim kolačiće?

Kolačići su vidljivi i mogu se ukloniti u vašem pregledniku. Možete postaviti i svoj preglednik da blokira sve kolačiće.